Het avontuur van Duitse wijnen begon samen met Pieter in restaurant ‘Heimat’, Frankfurt.
Hier hadden wij onze eerste ervaring met een avond alleen maar Duitse wijn.
We waren zo enthousiast dat we ons vanaf dat moment twee jaar lang alleen maar in Duitse wijn zijn gaan verdiepen.
In 2016 zijn we Scheepskameel begonnen met enkel Duitse wijn op de wijnkaart.
Een jaar later kwamen we erachter dat veel kwaliteitswijnen niet in Nederland werden geïmporteerd. Daarom besloten we dit, samen met onze sommelier van Scheepskameel, Chanan, zelf te gaan doen. Dit is uitgegroeid tot wat nu Wijnkameel is.
Duitse wijn is niet meer weg te denken uit mijn leven. Als ik er niet bij Scheeps- of Wijnkameel mee bezig ben, trek ik thuis wel een fles open. De kwaliteit blijft me nog iedere keer weer verrassen. Ik geniet van de puurheid, frisheid en het terroir dat spreekt. En, gelukkig voor ons, wordt de kwaliteit ieder jaar alleen maar beter.