Team
CHANAN WISSE MV
Na een aantal jaren als sommelier bij de Burgemeester* en de Bokkedoorns** gewerkt te hebben en de opleidingen Gastronoom-Sommelier niveau 3, WSET3 diploma en Register Vinoloog van de Wijnacademie behaald...
MO MOODY
Begin 2019 ben ik op aanraden van een vriend bij de Scheepskameel terecht gekomen en ben zonder horeca of wijn ervaring begonnen. Eerst interesseerde wijn mij niet maar na twee...
BOB KAASENBROOD
Het avontuur van Duitse wijnen begon samen met Pieter in restaurant ‘Heimat’, Frankfurt. Hier hadden wij onze eerste ervaring met een avond alleen maar Duitse wijn. We waren zo enthousiast...
PIETER SMITS
In 2016 heb ik, o.a. samen met Bob en Chanan, restaurant Scheepskameel opgericht, dat inmiddels beroemd is vanwege de Duitse wijnkaart. Aanvankelijk was ik erg nerveus over deze wijnkaart, maar al snel...
JORRIM PRINS
Wijn was voor mij een studentenbijbaan, maar is uitgegroeid tot mijn grootste interesse en, gelukkig, een fulltime job. Na een aantal jaar werken en leren bij Kaagman & Kortekaas, 4850...