Meteen naar de content

JORRIM PRINS

Wijn was voor mij een studentenbijbaan, maar is uitgegroeid tot mijn grootste interesse en, gelukkig, een fulltime job. Na een aantal jaar werken en leren bij Kaagman & Kortekaas, 4850 en Restaurant Entrepot realiseerde ik me dat je vanuit een fles of boek niet ontdekt hoe wijn nou echt in elkaar zit. Ik wilde dichter bij de oorsprong komen, en besloot ervaring op te doen in wijngaarden en -kelders - een groot deel van die tijd spendeerde ik in Duitsland.

Daar ontdekte ik hoe dynamisch en terroirgedreven Duitse wijn is. De huidige generatie wijnmakers vindt zichzelf telkens opnieuw uit en veel ideeën en regels zijn nét iets minder vastgeroest dan in sommige andere wijnlanden. Toen ik afgelopen november met Wijnkameel een aantal producenten mocht bezoeken, werd ik nog enthousiaster en wilde ik me verder specialiseren in Duitse wijn. Aan de slag voor Wijnkameel is dan de vanzelfsprekende stap, en zo geschiedde…

Winkelwagen

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Begin met winkelen

Selecteer opties